2014-10-25 13.09.15Grup Clade va participar a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya 2014 que es va celebrar els dies 25 i 26 d’octubre a l’espai Fabra i Coats.
A banda de ser-hi presents amb un stand i tallers, Clade va protagonitzar un dels diàlegs del programa d’activitats.
Sota el títol “La intercooperació, motor de noves oportunitats a l’economia social”, el director general d’Abacus i conseller de Clade, Miquel Àngel Oliva, i el director general de Suara Cooperativa i vicepresident del grup, Ricard Fernández, van intercanviar punts de vista sobre les possibilitats de la intercooperació.
Durant el diàleg els dos ponents van constatar les possibilitats exponencials de l’economia social des de la intercooperació, tant amb exemples concrets de projectes comuns entre cooperatives del grup, com a través d’espais de compartició d’oportunitats com els GIM’s (Grups d’Interès Mutu) que Clade ha obert a cooperatives i projectes que no siguin del grup per ampliar les possibilitats de la intercooperació.
El diàleg va concloure que “en intercooperació, si es treballa des de la generositat, 2 i 2 mai són 4. Sempre són 6”.
Clade també va participar als tallers de la FESC. Per una banda,Abacus Cooperativa va organitzar tallers pels més petits. Per l’altra, Suara Cooperativa va organitzar el taller “Un, dos, coop”.