sav_tancamentEl Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda, que rep anualment prop de cinquanta mil persones, es troba temporalment fora de servei des del 15 de setembre fins a finals de la primavera de 2015.

A la finca Els Casals de Santa Pau, on s’elaboren els iogurts, gelats i melmelades i on es presten serveis assistencials, han de començar aviat unes complexes obres de remodelació i ampliació que impossibiliten mantenir el servei obert.

Les obres s’emmarquen en un pla urbanístic que es desenvoluparà en cinc anys i que preveu una inversió d’uns deu milions d’euros, amb l’ objectiu de cobrir a mig i llar termini les necessitats assistencials i productives per així garantir la perdurabilitat del projecte social de l’organització. El projecte revertirà en més eficiència i eficàcia per tots els nostres processos productius i assistencials.

De fet, dues noves infraestructures ja s’han estrenat aquest any, la nova nau de fred amb capacitat per permet emmagatzemar dos milions de iogurts i una caldera de biomassa que abasteix de vapor les instal·lacions a la fàbrica.

El SAV també estrenarà instal·lacions i reobrirà les seves portes a escoles, grups i famílies a finals de la primavera del 2015. Les estadístiques diuen que un 15% dels visitants han vingut en més d’una ocasió i que un 45% fa la visita per recomanació d’algú.

Per més informació