memoriab-2013_CAT-485x278Sota el lema ”Avancem”, Lavola edita la memòria de sostenibilitat que recull l’impacte de l’activitat i el comportament de l’empresa durant l’any 2013.

Durant aquest període, s’han concentrat els esforços en la internacionalització i en el trasllat de la nova seu a Barcelona, i s’ha constatat un incrementat de la plantilla -gràcies a una major activitat- i s’ha mantingut la solvència i l’estabilitat financera.

Aquest any, la memòria també s’ha publicat amb l’eina online G4 Template, que es basa en la Guia G4 de GRI, el nou estàndard de referència per a l’elaboració de memòries de sostenibilitat.

La  plantilla G4 Template, que ha estat desenvolupada conjuntament amb Wizness, filial de la multinacional Enablon, permet elaborar de forma fàcil la memòria de sostenibilitat ja que disposa d’una guia tutoritzada i incorpora tots els beneficis de les xarxes socials per facilitar-ne la difusió. La plantilla també incorpora elements de disseny gràfic i opcions de visualització en qualsevol dispositiu i descarregable en pdf.  Una suma d’opcions que disminueix el cost d’elaboració.

G4 Template és una eina innovadora que permet dissenyar, publicar i difondre fàcilment la memòria de sosteniblitat  combinat les noves tecnologies i la comunicació de la sostenibilitats. Fins el 30 de novembre es pot gaudir d’un 30% de descompte en la compra del software.