Abacus cooperativa distribuirà el calendari solidari dels Bombers 2015Abacus cooperativa distribuirà per tercer any consecutiu el calendari solidari 2015 Bombers amb Causa que enguany arriba a la seva quarta edició.

El darrer 22 d’octubre va tenir lloc l’acte de presentació del calendari per part del Conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i del director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota.

A l’igual que en edicions anteriors, els fons que s’aconsegueixen amb la venda del calendari serviran per finançar la beca d’investigació en l’àmbit pediàtric Bombers amb Causa que convoca l’Hospital Sant Joan de Déu.

En aquesta ocasió, el fil conductor de les fotografies és el “somriure” dels infants. Abacus cooperativa distribuirà el calendari, del qual l’any passat va vendre 953 exemplars, tant als establiments com al web.