exp_cover-26038EXPERIÈNCIES DESCOBRIR és la nova revista que surt al mercat i que aplega, en el primer número, més de 225 propostes de turisme vinculades al territori. És “la revista de la gent que es mou”, i totes les propostes del primer número estan pensades per gaudir del país a la tardor i l’hivern.

La revista neix per mostrar i recollir una nova tendència en el sector turístic, que els darrers anys aposta per l’anomenada ‘experiència’, és a dir, per aquella proposta en què està tot organitzat, en què hi ha contacte amb la gent del territori, que inclou guies, tasts, etc.

Amb aquest esperit, la publicació recull en el primer número dos centenars llargs de propostes i idees, repartides en sis àmbits: natura, aventura, cultura, gastronomia, rural i benestar. A més, hi ha tres reportatges que recullen el testimoni d’una família i dues parelles a qui se’ls va organitzar sengles caps de setmana farcits d’activitats vinculades al món rural. La família va viure les experiències al Montsià, una parella es va atrevir amb propostes més actives a l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà, i una altra parella, més tranquil·la, va gaudir de la vida al camp i de la seva cuina a l’Alt Urgell. Aquests tres reportatges integren el dossier central i, a banda, hi ha un reportatge sobre el Montseny i totes les activitats que s’hi poden fer en aquesta època de l’any.

EXPERIÈNCIES DESCOBRIR, que té una periodicitat semestral, és la nova capçalera de Sàpiens Publicacions, que ja edita les revistes DESCOBRIR, SÀPIENS, CUINA i SÚPERS!

Pots adquirir la revista al quiosc per 5,95 € o fer una subscripció d’un any per 9,95 €.