La tercera edició de la Trobada de Centres Oberts de Suara Cooperativa, celebrada el passat divendres 5 de setembre al Centre Obert Sant Martí de Barcelona, va reunir més de 40 professionals per reflexionar sobre l’ètica i les intervencions educatives.

Les jornades, que han estat valorades molt positivament per part dels professionals assistents, van comptar amb la participació de Begoña Roman, presidenta del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya, que va oferir assessorament als professionals.

Al llarg de la jornada també es van dur a terme sessions de treball, tant en grups petits com en conjunt, durant els quals es van treballar diferents situacions des de la perspectiva de l’ètica.

Els assistents a la trobada, satisfets tant per les temàtiques treballades durant les jornades com també per la bona participació dels equips dels diferents centres oberts, destaquen la necessitat de mantenir espais d’intercanvi, relació i reflexió entre els equips de professionals.