El traspàs el passat 19 de setembre del president d’Abacus Cooperativa, Narcís Castanyer, va trasbalsar tots els que el coneixien. Tant per la seva trajectòria a a la presidència d’Abacus Cooperativa, com per la seva llarga trajectòria en diversos àmbits cívics i polítics, Narcís Castanyer era una persona estimada i respectada.

Des de Grup Clade volem manifestar, una vegada més, el suport als seus familiars i amics, així com a totes les persones treballadores d’Abacus Cooperativa. Sens dubte, el millor tribut a Narcís Castanyer des d’Abacus Cooperativa passa per seguir treballant pels projectes en els quals va creure.

Igualment, des de Grup Clade volem donar tot el suport a Miquel Cabré Mallafré en l’exercici de les noves funcions que assumeix com a vicepresident de la cooperativa.

Ens ha semblat que una bona manera de recordar com Narcís Castanyer entenia el món cooperatiu era recuperar aquest vídeo de diàleg amb el director general d’Abacus Cooperativa, Miquel Àngel Oliva, conseller també de Grup Clade.

 

A reveure Narcís i endavant Abacus.