post-uppaliAbacus cooperativa ha obert el dia 20 d’agost un nou establiment Uppali a Gandia, la marca amb la qual la cooperativa ha engegat un nou model de negoci basat en franquícies.

Aquest és el primer establiment Uppali a la Comunitat Valenciana i el tercer a tot l’Estat. En aquest establiment es posa a disposició dels clients productes de papereria, manualitats, joguines i llibre infantil en un mateix espai que són quatre línies de negoci complementàries i que han mostrat un bon comportament en vendes en els darrers exercicis.

El nou Uppali està ubicat al número 14 del carrer Sant Pasqual de Gandia, una localització òptima per oferir un comerç de proximitat, d’acord amb la política d’Abacus cooperativa de contribuir a dinamitzar els eixos comercials. La botiga compta amb una superfície de venda de 250 m² i és, fins avui, el més gran de la franquícia. A través dels tres espais temàtics de la marca –Juga, Imagina i Crea– posa a la venda, al marge dels articles habituals de papereria i material per a manualitats, una àmplia gamma de joguines lúdico-educatives i una selecció de novetats de llibreria.