El RACC i Abacus cooperativa han signat un acord de col·laboració amb el qual s’estableixen sinèrgies que permeten sumar avantatges per als associats d’ambdues entitats.

El resultat d’aquest acord beneficiarà a 1.624.672 socis. Ambdues organitzacions estan reconegudes com a organització de consumidors i són, en aquest àmbit, les dues més importants de Catalunya pel que fa al nombre de membres.

L’acord permetrà oferir avantatges als socis i sòcies de consum d’Abacus cooperativa en els camps en què el RACC està especialitzat, com són les assegurances d’automòbil, moto, llar i viatge. Els socis d’Abacus cooperativa també podran obtenir avantatges especials en la gestió i contractació de viatges a través de l’agència del RACC.
Per la seva part, els socis del RACC tindran avantatges comercials i descomptes especials en els 37 establiments de la cooperativa i a través de la seva pàgina web. A més, podran gaudir dels avantatges de preu i de la selecció de producte d’Abacus cooperativa.

Segons Miquel Àngel Oliva, director general d’Abacus cooperativa, aquest acord “obre un nou àmbit de col·laboració entre ambdues entitats en què, tot mantenint la identitat i la naturalesa de cadascuna d’elles, ens permet ser creatius a l’hora d’oferir productes i serveis comuns i fer- ho amb les garanties de qualitat que acostumem a donar als nostres socis. A més, hi ha un recorregut important en l’àmbit institucional i en la defensa d’interessos comuns com a organitzacions de consumidors que som”.

Per la seva part, Josep Mateu, director general del RACC, considera que “l’acord entre el RACC i Abacus cooperativa, dues grans entitats cadascuna capdavanteres en el seu sector i amb un gran suport d’associats, permetrà fer un nou pas en la proximitat de relació que tenim amb els nostres socis. El Club sempre treballa de forma contínua perquè el soci obtingui privilegis més enllà del món dels serveis pròpiament RACC i, en aquest sentit, Abacus cooperativa és un bon aliat”.