post-aqua_abacusAbacus cooperativa obre avui 10 de juliol un nou establiment Abacus a la ciutat de València, al centre comercial Aqua del número 19 del carrer Menorca. El nou establiment ocupa una superfície de 750 m2, tot i que inicialment i fins al 22 d’agost, mentre s’acaba de condicionar, l’espai disponible al públic serà de 150 m2.

El nou establiment Abacus a València, el quart de la cooperativa a la Comunitat Valenciana i tercer a la província de València, crearà 15 nous llocs de treball. Pel que fa a la línia de productes, l’Abacus del centre comercial Aqua disposarà de les seccions de joguines, puericultura, manualitats, papereria i material escolar i d’oficina, així com llibreria infantil i d’adults, llibre de text i tecnologia. L’obertura d’aquest nou establiment a València ha suposat una inversió de 450.000 euros.

Aquesta aposta de la cooperativa a la Comunitat Valenciana s’amplia encara més amb l’obertura d’un establiment Uppali a Gandia a finals d’agost, la marca amb què la cooperativa ha engegat un nou model de negoci basat en franquícies. Aquest és el primer establiment Uppali a la Comunitat Valenciana i el tercer a tot l’Estat. El nou Uppali serà el més gran de la franquícia.

El director general d’Abacus cooperativa, Miquel Àngel Oliva, ha destacat l’aposta clara de l’entitat a València, on l’any passat ja va obrir un nou establiment a Torrent.