esg_junyEscola Sant Gervasi està d’enhorabona a causa dels resultats que els alumnes de 2n de Batxillerat han obtingut a la Selectivitat i és que les dades parlen per si soles: dels 82 alumnes matriculats aquest curs a 2n de Batxillerat, 80 han aprovat el curs i, d’aquests, 72 s’han presentat a les PAU i tots l’han aprovat.

A més, tres alumnes en Sergio Díaz (9,15), la Maria Escura (9,10) i l’Alba Roldán (9.10) han obtingut la distinció de les PAU pel fet d’haver aconseguit notes superiors a 9.

En José Ramón Bertolín, el Director Pedagògic de Batxillerat, destaca que el percentatge d’aprovats respecte el percentatge de matriculats és del 97,5% en el 2n de Batxillerat i del 100% en les PAU fet que referma les possibilitats d’èxit que tenen els alumnes matriculats en el nostre centre.

Finalment volem afegir que gairebé totes les matèries han obtingut més de mig punt de mitjana de notes en relació a les notes mitjanes de Catalunya.