xina-485x278Lavola i Pich Aguilera Arquitectes, amb la col·laboració de l’Office of Sustainable Architecture (OSA), està avaluant el desenvolupament d’un projecte pilot de rehabilitació ecològica d’un barri de Xangai, projecte iniciat amb l’Institut de Planificació Urbana de Xangai (SUDPRI), que té per objectiu definir un model de barri sostenible que podria ser replicat en altres àrees de la ciutat.

A Tsingtao, situada al nord de Xangai, Lavola col·laborarà amb l’Institut de Planificació Urbana de Tsingtao en la certificació d’edificis sostenibles i participarà en l’estudi d’una nova ecocity de 30.000 habitants que agruparà pobles rurals de la zona.

Durant l’estada a Tsingtao, Lavola va assistir a la inauguració de dos edificis, un dissenyat per l’arquitecte Felip Pich Aguilera i l’altre per César Ruiz Larrea, que van comptar amb la presència de l’ambaixador d’Espanya a la Xina.