lavolaEl Centre Andorra Sostenible, amb la col·laboració de MoraBanc, ha editat la guia El consum responsable, una eina  pràctica per a la ciutadania que serveix per millorar el consum quotidià, tant a casa com en l’àmbit escolar i laboral.

La guia vol sensibilitzar la ciutadania sobre la pràctica de la compra responsable a partir de petites accions en totes les fases de la compra, fins a la gestió dels residus. Amb els consells que ofereix la guia es vol fomentar l’ús de criteris sostenibles a l’hora d’adquirir aliments, electrodomèstics, mobiliari, material escolar, roba, etc., informar de les ecoetiquetes existents al mercat i prendre consciencia del model de consum actual.

La guia, elaborada, per Lavola, s’ha editat en format digital i està disponible a la web del Govern d’Andorra i a través d’un codi QR imprès en punts de llibre distribuïts en diversos comerços. El director del Departament de Medi Ambient, Marc Rossell, i la directora de Màrqueting, Comunicació i Qualitat de MoraBanc, Mireia Maestre, van presentar la guia en el marc dels actes celebrats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.