Foto Consellers Clade_20140617__Clade, Grup Empresarial Cooperatiu va tancar el 2013 amb uns ingressos agregats de 278 milions d’euros (que representa un increment del 5,2% respecte l’any anterior), i uns resultats de 4 milions d’euros (un 20,7% més que el 2012).

Els resultats, aprovats en l’assemblea general que el grup va celebrar ahir a Bellaterra, mostren un increment de l’ocupació del 33,4% deixant Clade amb 5130 persones treballadores.

A l’assemblea també es va destacar l’augment d’un 3,2% dels socis treballadors de Clade que ara són 1640, a banda dels 1114 socis del sector agrari i més de 773.000 socis consumidors.

El director general de Clade, Ramon Roig, valora molt positivament els resultats de l’exercici 2013 i destaca “l’evolució del benefici amb tendència al creixement a pràcticament totes les societats del grup”. Roig afegeix que “la facturació només ha evolucionat a la baixa en aquelles societats més vinculades al sector cultural per la tendència general i pel canvi d’IVA, però malgrat això l’increment en un 5,2% de la facturació indica l’excel·lent evolució del grup”.

Durant l’assemblea, el grup va ratificar el seu suport unànime al Projecte de Llei de Cooperatives de Catalunya “perquè permetrà el desenvolupament del sector cooperatiu català sense renunciar als valors i a les maneres de fer de l’economia social”.