ESGOnze alumnes de 4t d’ESO i dues alumnes de Batxillerat, de l‘Escola Sant Gervasi, participen en un projecte de l’ICM (Institut de Ciències del Mar) l’objectiu del qual és el de fer-­‐los partícips del disseny i la construcció de boies marines de baix cost que han de servir, entre d’altres coses, per mesurar la qualitat de l’aigua; en concret el paràmetre que mesuren és el de la transparència de l’aigua marina.

Avui dia obtenir aquestes dades a partir d’equips professionals és molt car fet que dóna encara més valor a aquest projecte ja que la informació de què es disposarà serà molt major. La notícia ha tingut un fort ressò mediàtic i diversos mitjans n’han recollit la notícia, entre ells el Telenotícies Cap de Setmana de TV3.

Us n’oferim els enllaços:

Telenotícies TV3

Connexió Barcelona de BTV