montserrat-pujol-suaraBarcelona, 17 de juny de 2014 – La facturació de Suara Cooperativa es va incrementar en un 17% durant l’exercici 2013 i es va situar en 59.995.000 euros(suposa un augment del 108% respecte el 2008, any de fundació de la cooperativa). La facturació prevista per al 2014 s’aproparà als 70 milions d’euros.

Aquest increment en la facturació va acompanyat d’un creixement substancial dels llocs de treball de la cooperativa, que arriben als 3.171 (un 65% més que l’exercici anterior). D’aquests professionals, 861 són persones sòcies en tancar l’exercici 2013, i un 92% de dones. El nombre de serveis gestionats és de més de 200, atenent prop de 46.000 persones.

El creixement de Suara durant el 2013 es justifica per la incorporació de nous projectes o nous volums dels actuals. És el cas de la incorporació de quatre nous districtes a Barcelona per a la prestació del servei d’atenció domiciliària o l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat per al mateix tipus de servei, entre d’altres.

L’Assemblea General Ordinària de Suara, celebrada a Sabadell el 31 de maig, va donar llum verda a la gestió del 2013. També va servir, entre d’altres, per fer unarenovació parcial del Consell Rector (òrgan de representació de l’assemblea). Les noves incorporacions són Eva Andreu, Mariví Foronda, Maite Sagristà, Mireia Sanglas i Mònica Vázquez. Amb aquests moviments, la Montserrat Pujol (fins ara vicepresidenta) és des d’ara la nova presidenta del Consell Rector; Mònica Vázquez n’és la vicepresidenta i Mireia Sanglas la secretària. Segueixen al Consell Rector els vocals Núria Coma, Víctor Escoda i Andreu Villalba.

Memòria de Sostenibilitat 2013