esgEls alumnes de 2n d’ESO, de l’Escola Sant Gervasi, Guillem Izquierdo i Elisabeth Llanos han estat premiats en la 54a edició del Concurs Coca-cola Joves Talents Premi Relat Curt en Castellà.  L’acte de lliurament de premis va tenir lloc a Port Aventura el passat 24 de maig, al Gran Teatre de la Xina. És el tercer any consecutiu que dos alumnes de la nostra escola resulten premiats i, com en algun altre cas, l’Elisabeth i el Guillem van quedar molt a prop de passar a fase Nacional del concurs, en la qual participen els guanyadors provincials de tot Espanya.

El concurs consta de diverses fases. En la primera, la fase escolar, els professors treballen amb els alumnes de 2n d’ESO les característiques d’aquest tipus de relat breu. Després d’una selecció, sis alumnes són enviats a Bellaterra (foto) per participar en la segona fase que en determina els finalistes.