inauguracio-b-485x278La inauguració de la nova seu de Lavola a Barcelona ha suposat una important fita de la sostenibilitat, amb la participació del regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans de L’Ajuntament de Barcelona i la presència del Director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, i de la Directora general de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya i de significatius representants d’un reduït grup de clients.

La nova seu de Lavola Barcelona, ubicada a Rambla de Catalunya, 6, ha acollit aquest dijous 15 de maig l’acte d’inauguració que ha comptat amb l’assistència d’una cinquantena de persones entre clients i col·laboradors.

En aquesta nova i privilegiada ubicació, i en un espai de més de 400 m2, s’hi constitueix la nova seu central, de forma compartida amb l’Ecoedifici, a Manlleu, per afrontar una nova etapa focalitzada en la innovació, un concepte inherent en tota la trajectòria de l’empresa, i en la internacionalització, coincidint amb la recent obertura d’una delegació de Lavola a la ciutat colombiana de Bogotà.

Durant l’acte, el director general de Lavola, Pere Pous, ha fet un breu repàs de l’evolució de Lavola, des de la primera escola de la natura per a mestres l’any 1981, fins al moment present de la inauguració que representa un impuls a la projecció internacional de l’empresa i que coincideix amb el llançament d’un nou concepte que defineix com fem i entenem la sostenibilitat amb i per als clients: cosostenibilitat, la sostenibilitat compartida.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans de L’Ajuntament de Barcelona, Joan Puigdollers, que ha aprofitat la seva intervenció per fer una crida a l’optimisme i recordar que la utopia és possible quan es creu en el projecte i s’hi posa esforç i encert: “Lavola és un exemple pel que ha fet i continua fent: crear llocs de treball, amb innovació i mirant al món. Fa 30 anys va participar en una aventura apassionant a Catalunya: el desenvolupament de la sostenibilitat, i ara la continua a Colòmbia”.

A la inauguració de les noves instal·lacions, i a causa de les limitacions de l’espai, s’ha convidat un grup reduït de clients, i s’ha comptat amb l’assistència de destacats representants d’empreses com Abacus, Abertis, Agbar, Ajuntament de Barcelona, Aqualogy, Àrea Metropolitana de Barcelona, Blanquerna, CESPA, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, ICAEN i Obra Social “la Caixa”.