_DSF1610_Assemblea_respon.cat_13-05-2014_Foto_Grup

Grup Clade va assistir el passat dimarts a l’Assemblea General de respon.cat, una iniciativa per al desenvolupament de la responsabilitat social empresarial a Catalunya . La reunió, celebrada a la Casa Llotja de Mar, va consensuar el full de ruta i es van aprovar les accions que desenvolupen el pla d’acció que preveuen seminaris tècnics per a innovar o desenvolupar nous enfocaments, fòrums directius que abordaran matèries com la responsabilitat fiscal o la reforma horària, o l’impuls d’espais de col·laboració entre empreses i societat, entre altres.

Clade és un dels membres d’aquesta iniciativa i, a més, forma part del grup motor. Dues cooperatives del grup, Abacus i Lavola, també en formen part de manera directa.

En aquests moments un total de 33 empreses catalanes en són membres, que van des de microempreses a grans empreses, empreses publiques i fundacions o associacions empresarials.

Més informació

Document presentació Respon.cat