merco14_empresa_alimentacio_fagedaA principis de maig es va presentar a Madrid el nou rànquing Merco de reputació corporativa, que engloba totes les empreses de l’Estat espanyol i en el qual La Fageda ostenta la posició número 25. Aquest rànquing general es completa amb un rànquing per sectors d’activitat, un altre de les empreses més responsables i un darrer de líders empresarials.

Segons es desprèn dels resultats, La Fageda, que només treballa en el mercat català, és la tercera empresa en el sector d’alimentació a tot Espanya, just després de Danone y Nestlé. D’altra banda, segons Merco, La Fageda és novena empresa més responsable a tot l’Estat. Per últim, Cristóbal Colón, fundador i president de La Fageda, figura entre els líders empresarials espanyols a la posició número 59.

Aquest rànquing ha estat realitzat a partir de més de 16.000 enquestes distribuïdes de manera ponderada entre els següents col·lectius: treballadors, sindicats, ONG, periodistes, catedràtics, associacions de consumidors, estudiants universitaris, antics alumnes d’escoles de negoci, públic en general, responsables de RRHH i treballadors de les 100 empreses Merco.

El Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (MERCO) és un instrument d’avaluació reputacional que des de l’any 2000 s’ocupa de mesurar la reputació de les empreses que operen a l’Estat espanyol.

Paral·lelament la cooperativa la Fageda ha rebut dos guardons, un en reconeixement al seu treball en la millora de la vida familiar dels treballadors (Premis Empresarials i Institucionals Família), i un altre en reconeixement de la defensa de les Llibertats i el Progrés (Premio Emilio Castelar 2014 en la categoria d’economia. També és una de les candidates a Los Premios Nacionales de Marketing en la categoria de PIME que es celebran a Madrid el proper 22 de maig.