dia-internetAbacus cooperativa col·labora amb la iniciativa la Setmana d’Internet que tindrà lloc entre els dies 10 i 17 de maig en motiu de la celebració del Dia d’Internet el mateix dia 17 de maig. La Setmana d’Internet està avalada pel segell Confianza Online entitat que ha convidat a Abacus cooperativa a participar en la iniciativa.

El Dia d’Internet es va celebrar per primera vegada a l’Estat a l’octubre de 2005 a iniciativa de l’Associació d’Usuaris d’Internet . En la primera edició es van organitzar 534 esdeveniments per tota Espanya i més de 200 entitats públiques i privades van subscriure la Declaració de principis per construir la Societat de la Informació. L’Assemblea General de les Nacions Unides va adoptar el març de 2006 una resolució (A/RES/60/252) per la qual es proclama el 17 de maig com a Dia Mundial de la Societat de la Informació cada any.

El Dia d’Internet és un projecte en xarxa que sorgeix de la societat, per la societat i per a la societat. Està obert a la participació voluntària i gratuïta de tots. L’efemèride pretén donar a conèixer les possibilitats de les noves tecnologies per millorar el nivell de vida dels pobles i dels seus ciutadans. Un dels aspectes claus del Dia d’Internet és la llibertat de cada col·lectiu per decidir què fa, com ho fa i a qui dirigeix ​​les seves actuacions. Tothom pot decidir el seu grau d’implicació ia tots se’ls reconeix la mateixa importància.

Per celebrar-lo, durant la setmana del 10 al 17 de maig posem a la vostra disposició un descompte de 5€ en compres superiors a 35€.