summitLa sotsdirectora general de Suara, Laura Peracaula, participarà del 6 al 9 d’octubre a la Cimera Internacional de Cooperatives 2014 que es farà al Quebec. La cita reunirà responsables de la presa de decisions i persones influents de l’àmbit cooperatiu i mutualista de tots els continents. Es preveu que captarà l’atenció de cooperatives de tot el món, a més de líders i dirigents polítics d’arreu.

A tot el món, unes 12.600 cooperatives de salut presten serveis socials. Poden redefinir positivament el paisatge mèdic mundial. Per això, la Cimera Internacional de Cooperatives participa al Geneva Health Forum, l’esdeveniment més important dedicat al sector de la salut que es celebra un cop l’any a Ginebra, i que reuneix als principals actors de canvi.

Tres dels conferenciants d’aquest sector que participaran a la Cimera el pròxim mes d’octubre compartiran la seva experiència en un taller presentat per la Cimera que girarà a l’entorn del paper de les cooperatives de salut en l’organització dels serveis socials al món.

Permetrà demostrar, amb exemples concrets, la contribució del moviment cooperatiu i mutualista a la millora de l’accés a l’atenció sanitària i els serveis a la persona.
Enllaços
Relació de ponents a la Cimera