Rètol roses solidàriesDins de la campanya de Sant Jordi 2014, Abacus cooperativa col·labora per cinquè any consecutiu amb la campanya de Roses contra l’oblit que realitza l’entitat Amics de la gent gran. La campanya de Roses solidàries ja ha començat als establiments Abacus i s’avança a la campanya de Sant Jordi de la cooperativa que començarà el proper dilluns dia 14 d’abril i durarà dins el dia 26 d’abril.

La voluntat d’Abacus cooperativa és augmentar la xifra de roses venudes l’any passat que va superar les 4.100 unitats, la venda de les quals va ser lliurat a Amics de la gent gran, una organització de voluntariat que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran.
D’altra banda, per la campanya de Sant Jordi d’enguany que comença el proper dilluns, Abacus cooperativa ha preparat una revista amb una selecció de lectures per a adults, joves i infants, a més de diverses accions on s’inclouen concursos, signatures o recomanacions específiques de llibres als establiments.

magrada_stj