capçalerastjordiUn any més, ja tenim aquí la Diada de Sant Jordi i com cada any, des d’Ara Llibres sortirem al carrer amb les novetats dels nostres segells, així com molts dels nostres autors. 

Del nostre segell de ficció Amsterdam, volem destacar-vos l’última novel·la de M. Mercè Cuartiella, la qual al 2012 es va guanyar el reconeixement dels llibreters del país que li van atorgar el “Premi Llibreter”. Ara torna amb la història de dues germanes, L’AFER MARSELLÈS, on un espiral sorprenent d’esdeveniments és narrat amb la personal veu narrativa de l’autora.

D’altra banda, destaquem WABI-SABI, la nova novel·la de Francesc Miralles que ens transporta al Kyoto més sensual i ens descobreix l’art de la imperfecció amb el protagonista de l’exitosa novel·la Amor en minúscula.

Pel que fa a No Ficció, des d’Ara Llibres hem publicat al voltant de diversos temes d’actualitat.

Volem destacar-vos el dietari de rodatge de l’èxit televisiu de la temporada, El foraster. Quim Masferrer ens endinsa a les petites poblacions que va visitar durant el programa, però des d’un punt de vista totalment diferent. DIETARI D’EL FORASTER –un llibre coeditat amb la productora Brutal Media i amb TV3- recull les anècdotes més humanes, les seves reflexions i tot el que no s’ha vist en pantalla! Per un altre costat, Ramon Gener –conegut per presentar el programa televisiu Òpera en texans- ha bolcat en un llibre la seva passió per la música. A SI BEETHOVEN POGUÉS ESCOLTAR-ME, Gener explica que si s’aprèn a escoltar-la, a conèixer-la, a estimar-la, la música ens pot donar les claus per entendre el valor de l’amistat, la necessitat de la imaginació o la importància de ser sempre curiós i valent.

Mentre el jutge Santiago Vidal ha fet un llibre valent i necessari on posa en dubte el bon funcionament de la justícia espanyola de manera propositiva titulat ELS SET PECATS CAPITALS, Eduard Voltas s’ha posat a la pell dels indecisos i proposa un decàleg d’arguments per votar SÍ a la independència a CARTA A UN INDECÍS.

Pel que fa a la Sèrie H, Assumpta Montellà rescata els punyents testimonis de la batalla més sanguinària de la Guerra Civil, la Batalla de l’Ebre: 115 DIES A L’EBRE.

Podeu consultar totes les nostres novetats al nostre catàleg de Sant Jordi. I us animem també a consultar els horaris de signatures dels nostres autors que tant el dia de Sant Jordi, com els dies previs, seran als carrers de diverses poblacions.