Aquest dilluns 7 d’abril, el president de Grup Clade, David Cos, ha estat l’entrevistat del programa Economia i Empresa de Catalunya Informació.

Durant l’entrevista, Cos ha parlat de la bona situació de les organitzacions del grup amb les xifres a la mà de l’exercici del 2013, així com de la incorporació de Ramon Roig com a nou director del grup.

El president del grup ha destacat el perfil financer d’alt nivell del nou director, sumat al seu perfil personal humà que “s’adiu molt bé en empreses com les nostres, en què les persones són el centre de la nostra activitat”.

Respecte la crisi i la relació amb la creació de cooperatives, Cos ha afirmat que “de cooperatives se’n creen quan hi ha crisi i quan no n’hi ha. Jo no crec que el model cooperatiu sigui òptim en moments de crisi, sinó que es vàlid en moments de crisi i en moments en què les coses també van bé. Qui vegi la cooperativa com un refugi, està equivocat”.

El president de Clade ha afegit que el grup ha incrementat l’últim any en un 30% la creació de llocs de treball.

Podeu escoltar l’entrevista completa aquí.