DSC_3269L’assemblea de Grup Clade ha nomenat nou director general del grup Ramon Roig, que des del 1997 estava vinculat al Servei d’Estudis de Catalunya Caixa, del qual n’era director des del gener de 2011.

El president de Clade, David Cos, ha expressat la seva satisfacció per la incorporació de Roig al grup i ha destacat que “la combinació de la seva visió estratègica, juntament amb el coneixement de les finances i el seu compromís i actitud de proximitat han estat elements cabdals per a la seva elecció. Estem convençuts que tant la seva aportació al grup com l’acompanyament que pot oferir a les organitzacions membres de Clade aporten un gran valor al projecte”.

Per la seva banda, Ramon Roig ha afirmat que accepta amb il·lusió el repte de Clade perquè “em permetrà aproximar-me a la gestió amb un model d’empreses properes, implicades amb la societat i que centren el seu valor en les qualitats del seu producte o servei”. Roig ha afegit que “tinc ganes de contribuir a un bon funcionament de l’economia social perquè tiri endavant, demostrant que és un model possible i tant o més vàlid que les estructures de societats més pròpies del model capitalista”.

Sobre Ramon Roig – Director general de Grup Clade
Nascut a Ribera d’Ondara, però establert a la comarca d’Osona des de fa molts anys, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, on també ha realitzat els cursos de doctorat. Roig ha estat professor a la Universitat Pompeu Fabra i també a la Universitat de Vic. El 1992 va exercir com a vice-degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació i Director del Departament de Comunicació de la UVic.
El 1997 es va incorporar al Servei d’Estudis de Catalunya Caixa, del qual va assumir la direcció el gener del 2011. Ha compaginat la seva activitat amb la docència a la Universitat Autònoma de Barcelona en assignatures sobre el sector financer.
És autor de diversos estudis entre els quals destaquen les anàlisis fetes sobre sectors productius.

Recull premsa