4148_1_ImatgeGrauTraduccioFacultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport impartirà el nou Grau en Traducció i Llengües Aplicades (Anglès) i la preinscripció es va obrir el passat 4 de febrer.

El Grau en Traducció i Llengües Aplicades (anglès) tindrà dues mencions: Ensenyament de Llengües i Mediació Intercultural. El degà de la Facultat Dr. Josep Gallifa explica que “de fet Blanquerna ja va ser pionera en la introducció de l’anglès en els plans d’estudi del 1970” i amb aquest nou grau l’objectiu “és formar professionals que tinguin un alt domini de llengües, especialment de l’anglès, en l’àmbit de traducció, per poder aplicar aquest domini a una multitud de sortides professionals” i afegeix que també és un objectiu “formar professionals que puguin ser professors de llengua (català, castellà, anglès) en els diferents nivells educatius (ESO, batxillerat, formació professional, escoles d’idiomes, universitats). D’aquesta forma complementarem l’àmbit de la didàctica de les llengües abraçant tots els nivells educatius. Aquests professionals podran ser també agents en els processos d’internacionalització de les institucions educatives.”

Durant el període de preinscripció (del 4 de febrer al 7 de juliol) la Facultat ha programat sessions informatives.

Calendari de les sessions informatives

Facultat de Ciències de la Salut informatives curs 2014-2015

Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport

Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals