Presentació_Economia del bé comú (1)El proper dimecres 19 de març es farà la presentació de  la traducció al català del llibre L’economia del bé comú.  El llibre l’ha editat l’editorial Miret  amb la col·laboració de la Federació de Catalunya de l’Economia del Bé Comú 

El llibre mostra com exemples d’empreses que comparteixen aspectes de l’economia del bé comú, entre les quals hi ha: La Fageda, Sinergrup i Grup Clade.

El mes d’octubre es va celebrar a Clade un seminari informatiu entorn l’Economia del Bé Comú (EBC), en el marc del Grup d’Interès Comú (GIM) creat entre Clade i Sinergrup. La sessió va anar a càrrec d’Andreu Pérez i Ramón Morata, consultors i membres del Grup de l’Economia del Bé Comú de Barcelona. La sessió va donar a conèixer l’àmbit de l’EBC. També se’n va explicar la metodologia i les diferents opcions per dur-la a terme.

A l’acte  de presentació a l’FNAC de les Arenes hi participaran: Christian Felber, autor del llibre, el Sr. Enric Clotet, secretari general del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i professor d’ESADE, i el Sr. Martí Olivella, president de Nova, Innovació Social.