post-botiga-escoles2Abacus cooperativa ha obert una nova botiga online pensada i adreçada a les escoles i als mestres i educadors.

El disseny d’aquest web està orientat a aquest públic escolar en què els productes estan organitzats en les categories de Papereria i Manualitats, Escola Bressol, Cicle Infantil i Primària i Altres Recursos com són material d’Educació Musical i Audiovisual o Llibreria, entre d’altres.

La navegació per aquest web segueix en la línia de la botiga online per a particulars en què s’ha fet més fàcil i intuïtiva podent fer la recerca dels productes per preu, marca o edat, segons els casos. A banda, s’ha facilitat també la realització de les comandes amb la ‘Comanda per catàleg’ en què les escoles poden realitzar fàcilment la seva comanda introduint els codis del articles que volen adquirir. També s’han incorporat els pack estalvi que ja funcionaven als altres catàlegs. També s’hi poden consultar els catàlegs de:  material educatiu i papereria manualitats