imagineEl tren de la innovació i l’emprenedoria que es va fer coincidint amb el Mobile World Congress de Barcelona, l’Imagine Express 2014, ha completat el seu trajecte amb èxit. Suara hi ha tingut participació activa a través de Jordi Picas, que ocupava el perfil de negoci a l’equip de treball Vincles, juntament amb Josep Maria Miró (Ajuntament de Barcelona) i Pablo Niñoles (desenvolupador).

L’aplicació mòbil presentada per l’equip de Vincles, una xarxa social de col·laboració i suport per a persones majors de 65 anys que se senten soles i aïllades, va ser la guanyadora en la categoria social després de presentar-se davant del jurat a Londres. Ja de tornada a Barcelona, el divendres 28 de febrer es va anunciar una aportació addicional de Banc Sabadell.

Podeu llegir més detalls de l’Imagine Express i l’experiència de Jordi Picas al blog de Suara: “Imagine Express: ara ens toca continuar somiant