lavolaL’aplicació G4 Template és una solució innovadora per potenciar la RSC que permet de manera totalment autònoma i tutoritzada, elaborar, dissenyar i difondre els informes de sostenibilitat d’acord amb l’última guia oficial d’elaboració de memòries del Global Reporting Initiative, GRI, coneguda també com a ‘G4′.

L’aplicació és fruit d’una aliança estratègica entre la Lavola i la companyia francesa ENABLON, especialista mundial de software per a la gestió de la responsabilitat social corporativa, a través de la seva nova filial Wizness.

G4 Template funciona com una plantilla i guia l’usuari al llarg del procés d’identificació dels grups d’interès, anàlisi de la materialitat, redacció de continguts i aportació de dades, entre d’altres fases. Genera l‘informe de sostenibilitat amb un disseny exclusiu i a punt per ser compartit online, a la web o a través de les xarxes socials. L’experiència de consulta és interactiva, optimitzada per a dispositius de sobretaula, laptop, tablet o mòbil, pot ser exportada a PDF.

L’aplicació s’ofereix amb una prova gratuïta de 15 dies, i es comercialitza en tres modalitats: Standard, Premium (amb algunes prestacions més) i Multipack (dirigit a grans corporacions o associacions empresarials que desitgin utilitzar diverses llicències o afavorir el compromís de la seva cadena de proveïdors). També és possible, sota demanda, adaptar-la o programar-la a mida del client.