suaraLa Federació Coordinadora d’Entitats Andaluses de L’Hospitalet (FECEAL’H) ha concedit el Premi a la Labor Social al Centre Residencial d’Estada Limitada (CREL) Els Alps de l’Hospitalet de Llobregat, equipament residencial per a persones sense llar gestionat per Suara Cooperativa.

El guardó reconeix la tasca desenvolupada pels professionals del centre en el seu dia a dia, així com la llarga trajectòria d’atenció a les persones d’aquest equipament de titularitat municipal.

L’entrega del premi va tenir lloc el divendres 21 de febrer en el marc de les Jornadas Conmemorativas del Día de Andalucía de l’Hospitalet de Llobregat. L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, va entregar el premi a les representants del CREL Els Alps –sòcies de Suara Cooperativa– en un acte institucional celebrat al Palauet de Can Buxeres.

“És un premi que s’ha rebut amb molta il·lusió des de l’equip educatiu ja que parteix d’una proposta ciutadana, de la percepció d’utilitat social que tenen les persones del barri i de la ciutat respecte a l’atenció que es dóna en el centre, i això suposa un gran reconeixement a la tasca diària”, explica Samanta Dámaso, directora del centre.