201402_cpv
Els socis del Club TRSC poden participar cada setmana en unes trobades que organitza el club, exclusives per a ells, ens les quals un convidat de luxe fa una xerrada i poden tenir una conversa amb ell o ella, sempre acompanyades d’un bon vi o cervesa i durant aquest trimestre s’hi ha afegit us tast d’embotit o formatge Plana de Vic.

Tal com el mateix club ho defineix: Darrera d’una bona conversa, sempre hi ha un bon convidat i un bon vi! Vine al Vis à Vis TR3SC, converses d’actualitat amb personatges singulars que hi tenen molt a dir”

Aquestes trobades es fan al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona els dijous al capvespre, i hi participen en aquesta edició personatges de renom com la Nina, Antoni Bassas, Martí Boada, Germà Bel, Isabel Coixet, Jordi Pujol, F. Mauri i J. Martí, Manel Fuentes i Manel Cuyàs.

Amb aquesta aportació Plana de Vic dóna a conèixer els seus productes a nous públics, i els assistents poden gaudir del sabor i la proximitat dels productes de la terra que Plana de Vic els ofereix.