11_4_batabaticograndeLes darreres estrenes de la productora Batabat a TV3 han gaudit d’una bona audiència.

El reportatge Encants, diari d’un trasllat, emès dins el programa Sense ficció, va ser el programa més vist de la nit de dimarts. El reportatge ha tingut una audiència de 491.000 espectadors i una quota del 14,9%, que supera la resta de competidors en la seva franja horària. Encants, diari d’un trasllat és fruit del treball de seguiment del procés de trasllat dels Encants Vells de Barcelona a la nova ubicació durant més d’un any. El reportatge s’endinsa en el dia a dia dels paradistes i els compradors per explicar les seves preocupacions, aspiracions i neguits.

El documental produït per TV3 amb la col·laboració de Batabat i dirigit per Joan López Lloret amb guió del mateix Lloret i Cesc Gay, és el segon reportatge més vist de la temporada del Sense ficció.

D’altra banda, diumenge el programa de Batabat Menú cap de setmana va gaudir d’una bona arrencada amb un excel·lent 8,4% de share i va ser vist per 248.000 espectadors, que suposen el doble del que acostumaven a fer els programes en aquella franja. Després de Sandro Rossell, els següents convidats que visitaran la cuina de Nando Jubany i Llucià Ferrer seran Helena Garía Melero, Àngel Llàcer, Eudald Carbonell, Joan Roca, entre altres.

 

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4859131