11_4_batabaticograndeEn primer lloc, Batabat estrena aquest diumenge 19 a TV3 l’innovador programa gastronòmic Menú cap de setmana, un docuxou presentat per Llucià Ferrer i Nandu Jubany. Cada diumenge visitaran un municipi de Catalunya i cuinaran en espais insòlits i sorprenents. Llucià Ferrer aprendrà a cuinar guiat de la mà del mestre i xef Nandu Jubany. A cada capítol els acompanyarà i ajudarà un convidat famós. Menú cap de setmana és un programa de 30 minuts inspirat en diferents formats anglosaxons en què es fa un acostament a l’univers gastronòmic lúdic, divulgatiu, intens i entretingut alhora. Hi conflueixen diferents registres televisius: reptes, “coaching”, trucs, competicions, entrevistes, tocs d’humor…

Aquesta setmana també es podran veure dos documentals amb producció de Batabat. D’una banda, dimarts 21 de gener TV3 emetrà Encants, diari d’un trasllat en el marc del programa Sense Ficció, a les 21.50 h. Aquesta és una producció de Batabat per a TV3 amb direcció de Joan Lopez i guió del cineasta barceloní Cesc Gay i el mateix Lopez.

Finalment, divendres 25 de gener el C33 emetrà Fra Juníper, l’home que caminava, en el marc del programa El documental, a les 22.40 h. Es tracta d’una pel·lícula feta en coproducció amb TV3, TVE, IB3 i Canal22 (Mèxic), que retrata el fundador de Califòrnia, Fra Juníper Serra, a partir d’un retrat amb clars-obscurs que repassem a través de documents, els historiadors experts en el personatge i descendents de nadius americans.