El grup de música Macedònia acaba de publicar el seu nou disc, “Flors”. Entre els temes que inclou hi ha “Un, dos, coop”, una cançó per divulgar els valors del cooperativisme entre els més joves, en una iniciativa promoguda per Suara Cooperativa. El projecte arribarà a les escoles aquest curs escolar

El disc Flors va sortir a la venda el passat 26 de novembre i es presentarà en societat a través d’un doble concert que es farà a l’Auditori de Barcelona el dia 14 de desembre en el marc del 15è Banc Sabadell Festival del Mil·leni.

L’objectiu del projecte Un, dos, coop és donar a conèixer el model cooperatiu, els principis i valors del cooperativisme entre l’alumnat de Primària i Primer Cicle de Secundària de Catalunya. Es planteja una proposta metodològica basada en tres premisses:veure, jugar, tocar.

Dins de les activitats pels escolars se’ls projectarà el videoclip de la cançó (amb lletra cooperativista): l’escoltaran, se’ls passarà un full amb la lletra, l’analitzaran i s’obrirà un debat sobre el contingut.