abacus-app1A partir del dia 2 de desembre, Abacus cooperativa disposa de la seva nova App per a dispositius mòbils i tauletes. Aquesta App forma part de l’aposta online que Abacus cooperativa està portant a terme conjuntament amb la posada en marxa de la nova botiga online que es va obrir a inicis de novembre.

D’entre les diverses funcionalitats que té aquesta App, destacar que servirà com a carnet de soci virtual per poder comprar als establiments a cost soci, però també té altres funcionalitats com accedir a les promocions i vals per utilitzar als establiments i a la botiga online, té un localitzador de les botigues, així com també es poden consultar els catàlegs de cada temporada o el de literatura infantil, Històries menudes. A banda, també es pot consultar l’agenda cultural o les notícies d’Abacus cooperativa i es podran compartir els continguts a través de les xarxes socials.

L’App d’Abacus cooperativa es pot trobar a Play Store de Google amb les paraules clau Abacus Coop i properament també estarà disponible a l’App Store d’Apple.