201312_esgEl passat 28 d’octubre es va celebrar l’Assemblea General de la Cooperativa d’Alumnes Les Oliveres a l’auditori de l’Escola Sant Gervasi. El punt central d’aquesta trobada va ser el de la renúncia del president Àlex Díaz, de Segon de Batxillerat, que després d’un emotiu discurs va anunciar que deixava el seu càrrec perquè està a punt d’acabar el seu pas per l’Escola.

Tot seguit l’Ona Fontanet, tresorera de la Cooperativa, va prendre la paraula per tal d’exposar l’activitat econòmica d’aquesta, així com els ingressos, els beneficis i les despeses.
A l’Assemblea es tractaren també diferents temes exposats pels portaveus de les diverses comissions. En primer lloc, la Cristina Aibar i en Roger Díaz (de 2n d’ESO) exposaren els projectes ecològics duts a terme el curs passat a l’Escola. A continuació, en Martí Bastida i l’Héctor Baz (de 3r d’ESO) van explicar les col·laboracions en el Banc de Sang i en el Banc d’Aliments realitzades el curs passat. Seguidament els alumnes de 4t d’ESO, en Carles Creus i la Laia Antich van explicar les activitats realitzades el curs anterior que tenien com a objectiu l’obtenció de recursos per dedicar-los als intercanvis lingüístics de França i d’Anglaterra. Finalment, la Marina Planellas i la Mariona Mas explicaren el projecte del bar solidari dut a terme el curs passat per recaptar diners per tal de destinar-los al Tercer Món.
A continuació es va procedir a les votacions per tal d’elegir nous representants per a cada una de les comissions d’aquest curs. Per a 1r d’ESO, foren escollits la Núria Espinosa i el Sergi Carmona i per a 2n d’ESO, la Laia Mas. L’Anna Robert fou l’escollida com a representant de la Comissió de 3r d’ESO.
L’Assemblea va finalitzar amb un discurs realitzat per Joan Ramon Boixaderas, que va destacar el treball realitzat pel President Àlex Díaz i va animar els alumnes a involucrar-se més en aquest tipus de projectes.