uppali-palamos1-260x300Abacus cooperativa obre avui 28 de novembre a Palamós les portes del seu segon establiment Uppali, la marca amb què la cooperativa ha engegat un nou model de negoci basat en les franquícies. Palamós es converteix així en la segona població en acollir una botiga Uppali, que oferirà als clients productes de papereria, manualitats, joguines i llibre infantil, quatre línies de negoci complementàries i que han mostrat un bon comportament en vendes en els darrers exercicis.

El nou Uppali està ubicat a l’Avinguda President Macià Nº 5, una localització òptima per oferir un comerç de proximitat i de confiança, seguint l’aposta d’Abacus cooperativa per establir-se en eixos comercials i dinàmics. La botiga compta amb una superfície de venta de 150 m² i a través dels tres espais temàtics de la marca –Juga, Imagina i Crea– posarà a la venda, al marge dels articles habituals de papereria i material per a manualitats, una ampla gama de joguines lúdico-educatives i una selecció de novetats de llibreria.

El format Uppali està pensat per incrementar la presència d’Abacus en el territori i accedir al màxim nombre de persones, a través d’un model de proximitat establert en poblacions a partir del 15.000 habitants. El format franquícies aposta per la selecció d’Abacus i posa a disposició dels franquiciats

l’experiència, el coneixement i la gestió de la cooperativa, que també compartirà amb les franquícies els seus processos de distribució logística.

Segons el Pla Estratègic 2013-2015 i tal i com explica el director general d’Abacus cooperativa, Miquel Àngel Oliva, “Abacus preveu obrir fins a 10 franquícies en els propers 2 anys sota la marca Uppali”. La cooperativa es mostra molt satisfeta de l’interès que ha generat aquest model de negoci entre un perfil molt divers d’emprenedors.