201311_esg_xinaA iniciativa del Col·legi de Llicenciats de Catalunya, 18 escoles xineses de la província de Zhejiang han signat amb 18 escoles catalanes cartes d’agermanament i col·laboració aquesta setmana. En concret, Escola Sant Gervasi Cooperativa s’ha agermanat amb l’Escola Sanmen Chengguan Middle School, una escola pública xinesa que imparteix classes a alumnes de Secundària.

En aquest sentit, el senyor Lin Xiao, Director de l’Escola Sanmen Chengguan, ha encapçalat la visita que una delegació d’escoles xineses ha realitzat aquest dilluns a l’Escola Sant Gervasi per tal de conèixer de primera mà la realitat de l’escola amb la qual s’agermana i les seves instal·lacions.

La trobada ha servit també per començar a perfilar els diversos aspectes amb què ambdues escoles col·laboraran, entre els quals hi ha el d’organitzar activitats d’intercanvi de mètodes d’ensenyament i visites recíproques; i l’enviament d’estudiants en règim d’intercanvi amb la intenció de conèixer els països, la seva cultura i la seva llengua.

El conveni amb l’escola xinsesa de Sanmen Chengguan facilitarà que els alumnes puguin viatjar a la Xina.