missioaccio2013p-485x278El director general adjunt de Lavola, Toni Mansilla, va formar part de la missió organitzada per ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat empresarial del Govern de Catalunya, encapçalada pel conseller d’Economia i Empresa, Felip Puig, que va tenir lloc del 19 al 26 d’octubre.

L’expedició va comptar amb una cinquantena d’empreses catalanes que es va dividir en tres grans àrees de negoci: smartcities, moda i turisme. En el cas d’smartcities, del qual en va ser partícip Lavola, es tractava d’empreses del sector de l’eficiència energètica o bé dels serveis a administracions públiques.

El principal objectiu de la missió va ser establir i potenciar les relacions empresarials i institucionals entre Catalunya i Colòmbia. En el cas de Lavola, ja compta amb una empresa implantada al territori, Confluentia Colombia, una agrupació d’empreses a la qual està integrada i quatre empreses més del País Vasc: Basoinsa, Inguru, Geograma y AAC. Lavola va iniciar el seu procés d’internacionalització l’any 2009.