abacus-torrentAbacus cooperativa obre avui 21 de novembre les portes d’un nou establiment a Torrent (València), situat a l’avinguda Al Vedat 101, en ple centre urbà. El nou Abacus de Torrent, població que supera els 80.000 habitants, se suma als dos establiments que la cooperativa ja té a la Comunitat Valenciana, un a València capital i l’altre a Castelló de la Plana.

Amb una inversió de 150.000 euros, el nou establiment crearà 6 llocs de treball. El local disposa d’una superfície de venda de 372 m² i la seva ubicació en el centre urbà li permetrà dinamitzar la vida cultural i social de la ciutat a través de la seva oferta educativa, cultural i d’oci, a més de les diferents activitats programades, tant per a públics adults com infantils, a l’establiment.

Pel que fa a la línia de productes, el nou Abacus de Torrent oferirà productes de papereria, manualitats, joguines i tecnologia, a més de les seccions dedicades a la llibreria infantil, la ficció i no ficció i els llibres de text i d’idiomes.

El director general d’Abacus cooperativa, Miquel Àngel Oliva, ha volgut destacar la satisfacció de la cooperativa en obrir un nou establiment a la Comunitat Valeènciana. “Es tracta d’ampliar d’una aposta per ampliar la nostra presència més enllà de Catalunya, instal·lant-nos en els teixits comercials de les poblacions a través d’un comerç proper, amable i de confiança que respongui a les noves demandes dels clients”, ha explicat Oliva.

D’altra banda, al nou establiment de Torrent se sumarà, el proper 26 de novembre, una botiga temporal d’Abacus al centre comercial Aqua de València.

Abacus cooperativa compta amb al voltant de 50.000 socis de consum a la Comunitat Valenciana, que formen part dels més de 760.000 socis de consum de la cooperativa i se sumen als 473 socis de treball, a través d’una xarxa de 37 establiments