201311_suara

Acompanyada pel regidor d’Educació, Diego Arroyo, i la regidora d’Infància i Joventut, Laia Tordera, Parlon va destacar la importància de disposar d’una escola bressol com La Cigonya per prestar una educació de qualitat a la infància de Santa Coloma de Gramenet.

Per la seva banda, la directora de l’escola, Maria Burgués, va destacar que “el nou espai multiplica les oportunitats educatives tant en el mateix equipament com amb la xarxa que ens brinda l’entorn immediat: el mercat municipal, la plaça del Rellotge o la biblioteca que tindrem aquí al costat d’aquí a uns mesos”. Això, va destacar, “contribueix a enriquir el model d’atenció als infants de Suara Cooperativa, que considera l’educació com a part essencial del creixement de la persona, així com de la seva autoestima i procés de socialització”.

Mireia Martínez i Adrián Gallardo van fer la lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de la Infància que es commemora el 20 de novembre.

L’acte va acabar amb un berenar al pati amb totes les persones assistents.