llibreria-infantil1Des del darrer 11 de novembre, Abacus cooperativa té una nova botiga online pensada i dissenyada per als socis i clients i adreçada sobretot a un públic familiar.

El disseny d’aquest nou web està orientat a aquest públic familiar en què els productes que s’hi poden trobar estan organitzats en les categories de Joguines, Manualitats, Papereria i Llibres i on les seccions de Joguines i Manualitats prenen molta força.

La navegació per la nova botiga online és més intuïtiva i ràpida podent fer la recerca dels productes a través de diversos filtres com edat, preu, marca o idioma. A més, aquesta nova botiga online incorpora una nova secció Outlet en què es poden trobar productes en oferta i promocions de Joguines, Manualitats i Papereria o articles que ja estan descatalogats.

Per a més informació consulteu la nova botiga online