superat10000-21196El 8 d’octubre passat, es publicava la següent notícia: “Èxit sense precedents d’‘El món ho ha de saber”. Avui, poc menys d’un mes més tard, s’ha de rectificar. Si en les primeres 24 hores de la campanya hi van participar un miler de persones, ahir dilluns, en poc més de set hores, es van registrar més de 1.150 enviaments del llibre ‘Catalonia calling. El món ho ha de saber’. Aquesta allau de participació, que en alguns moments va assolir els 250 enviaments en una hora, va significar que poc abans de les 20 h se superessin els 10.000 enviaments, una xifra espectacular si es té en compte que l’objectiu inicial de la campanya era arribar als 10.000 el 30 de novembre. Tot preveient aquest èxit, sobretot després de l’acord de col·laboració amb l’ANC, l’equip de SÀPIENS  ja havia ampliat la base de dades de les personalitats mundials perquè la campanya no s’aturés un cop aconseguits els 10.000 i els usuaris hi continuessin participant.

Ara, se segueix treballant a tota màquina per tenir 5.000 adreces més a finals d’aquesta setmana, noms que estaran vinculats, especialment, als estats i a les institucions dels països membres de la Unió Europea. Moltes gràcies a tots per fer possible el somni de donar a conèixer Catalunya al món, un somni anomenat ‘El món ho ha de saber’, i que podeu ajudar a fer encara més gran escollint ara mateix una de les tres opcions possibles de participació.