El catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona Joan Subirats va pronunciar el dijous 18 d’octubre a Suara la conferència “El tercer sector davant la crisi de l’estat del benestar” en el marc dels Espais de Contrapunt que organitza la cooperativa.

En la seva intervenció, Subirats va analitzar aspectes com la conjuntura econòmica actual, de la qual va dir que “no estem en crisi, sinó en un canvi d’època”. Va assegurar que “ens hem de començar a espavilar per solucionar els problemes de caràcter col·lectiu” i que “el sector cooperatiu ha demostrat històricament que és molt resilient”. “Una cooperativa com Suara ha de treballar en xarxa sense perdre l’arrelament”, va afegir Subirats.

Aquestes intervencions les podeu recuperar en la gravació íntegra de la conferència.