El president de Grup Clade, David Cos, i el director del grup, Marc Mussons, van visitar el passat 27 de setembre el representant de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas.

L’objectiu de la visita era presentar el grup per tal que Europa conegui el model empresarial i cooperatiu que defensen les seves organitzacions.

El representant de la Comissió Europea a Barcelona es va mostrar interessat en el model d’empresa del grup i la manera d’entendre l’economia social, i va expressar la seva disposició per donar-los suport en l’obertura cap a Europa.

Per la seva banda, des de Grup Clade es va reiterar el paper de l’economia social com a una nova forma de fer empresa que pot donar resposta a la necessitat de definir un nou model d’organització econòmica, després de la crisi viscuda els últims temps.