A partir del 4 d’octubre ha entrat en funcionament la nova oficina de Barcelona, situada a la Rambla de Catalunya. El nou espai, ubicat a la segona planta del número 6 d’aquesta cèntrica avinguda de la capital catalana, incorpora criteris sostenibilistes en l’adequació de l’espai a les necessitats dels serveis que s’hi ofereixen, seguint l’empremta del que fou la concepció i edificació de la seu central de l’empresa, l’Ecoedifici, situat a Manlleu, distingit amb el segell LEED GOLD. Lavola està implantada a de Barcelona des de l’any 2004, en què va inaugurar les anteriors instal·lacions a la ciutat, situades al districte 22@.

Amb aquesta nova ubicació, es continua apostant per Barcelona com a pol d’atracció en matèria d’innovació, internacionalització, smartcities –amb la seva evident vinculació amb la sostenibilitat-, conceptes molt implantats organitzativament a Lavola i als projectes que duu a terme. La nova ubicació s’ha adequat a les necessitats de l’equip i dels seus clients i pretén fomentar l’ús del transport públic per arribar-hi, gràcies a la privilegiada situació a pocs metres de la Plaça de Catalunya.

L’adreça de la nova oficina és:

Rbla. Catalunya, 6, 2ª planta

08007 Barcelona

Telèfon: 938 515 055