El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha atorgat a Suara Cooperativa el premi a la “Millor estratègia de comunicació interna” en el marc de la 5a edició dels premis Gabinets de Comunicació. El jurat ha valorat postivament la intranet de la cooperativa com a eina de participació de tots els seus membres.

El veredicte del jurat destaca “la feina dels periodistes de fonts de la Cooperativa Suara, valorant la seva concepció estratègica de concentrar en un espai el col·lectiu, que està força divers i disseminat territorialment. La cooperativa ha fet un primer pas per millorar la interacció entre els professionals, creant una plataforma que aposta pel diàleg i la participació dels seus membres i usuaris”.

En la mateixa convocatòria s’ha reconegut la tasca de la Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona en la categoria de “Millor Pla de Comunicació” i a l’Ajuntament del Prat de Llobregat amb el “Premi a la Creativitat i Innovació”. Pel que fa al premi a la “Gestió de Comunicació de Crisi”, el jurat l’ha declarat desert.

L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els premis s’atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel grup de treball dels Gabinets de comunicació. Els premis, als que poden optar-hi tots els periodistes col·legiats i col·legiades, es lliuraran a principis de novembre en un acte a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya.