Abacus cooperativa obre avui 26 de setembre un nou establiment a Vic, situat al carrer Portal de la Rambla, número 8, en ple eix comercial de la població, alhora que mantindrà oberta l’actual botiga de “La Palmarola”, al carrer Sagrada Família 16.

Amb una inversió de 400.000 euros, el nou establiment ocuparà un total de 12 persones. El local disposa de dues plantes, una a peu de carrer i una soterrània, amb una superfície total de venda superior als 800 m². A més, compta amb ascensor i una sortida directa al pàrquing a la planta soterrània.

Pel que fa a la línia de productes, l’Abacus del Portal de la Rambla posarà a disposició dels clients les seccions de joguines, puericultura, papereria escolar, manualitats, llibreria infantil i llibreria d´adults. A més, a la planta soterrània, es trobarà la tecnologia, la papereria d´oficina, el llibre de text i la secció de llibres d’idiomes –per primera vegada com a secció diferenciada, amb l’objectiu de reforçar aquest producte atesa la demanda actual en l’aprenentatge d’idiomes.

D’altra banda, l’actual botiga de “La Palmarola” –al carrer Sagrada Família 16, al davant de la Universitat de Vic– continuarà oberta al públic, tot i que més enfocada a l’àmbit universitari tenint en compte la seva ubicació. A més, seguirà oferint una part dedicada a la llibreria de no ficció, la papereria i els productes de lleure, així com les novetats de literatura de ficció infantil.

El director general d’Abacus cooperativa, Miquel Àngel Oliva, ha explicat que l’objectiu de la cooperativa és integrar-se en els eixos comercials de les poblacions i barris on s’ubiquen, aprofitant zones dinàmiques on poder aportar la seva oferta en serveis educatius, d’oci i culturals. A més, ha afirmat que «Abacus preveu obrir enguany un segon establiment».

Miquel Àngel Oliva ha destacat l’òptima resposta al nou model de negoci, engegat per Abacus cooperativa i basat en les franquícies, sota la marca Uppali. «El nombre de consultes que hem rebut reflecteix la bona acollida del model. Aquest agost hem obert la primera franquícia Uppali».